Noen omtaler om oss

Axel 

Jeg har hatt smerter over hele ryggen min i snart 4 år. Jeg har blitt behandlet med mange ulike typer massage uten å bli mye bedre. Jeg kom til Moss kinesisk akupunktur, og jeg må si, kopping behandlingen var helt fantastisk. Jeg har aldri følt dette før. Etter 7 behandlinger er jeg 90% bedre. Jeg kommer definitivt anbefale dere til venner og familie. Tusen Takk.

Terje 

Femstjerners service fra en femstjerners klinikk, hva mer kan jeg si annet enn, prøv det selv. Du vil ikke bli skuffet. 

Dev 

I am 28 years old and I've been a headache/migraine sufferer for more than 5 years. I was averaging about 2-4 headaches a week and using a variety of medications to help prevent migraines as well as using pain medication when needed. Nothing was really helping. Then I found Moss kinesisk akupunktur. They started procedures with me about twice a week. After 1 month, I was much better. All I can say is WOW! I am amazed at what acupuncture has done for me. My life is different now. I lead a life headache free.  Thank you so much

Liv 

Jeg begynte akupunkturbehandling med stor grad av skepsis, men det var min siste utvei for å finne en kur for mine angst problem. Det påvirket min livskvalitet. Til min forbauselse etter noen uker har behandlingen hjelpt meg mye med angst.

Johan 

Etter en fem ukers behandling kan jeg definitivt se hvorfor folk som Michael Phelps bruker kopping. Jeg har trent tennis i over 25 år og har ofte stive å såre muskler. Behandlingen har hjelpt meg mye og jeg føler meg mye bedre. 

Joakim 

Ville bare skrive at jeg definitivt har lagt merke til en forskjell på stress etter noen av behandlinger av akupunktur. Tusen takk

Mohammed

I am happy for the treatment that I have received. I have had a most painful neck for a long period of time. Needless to add I am very relieved to be free from pain after just a few treatments with acupuncture.  

Thank you very much :)

Herman

Jeg er takknemlig for behandlingen jeg har fått. Jeg har hatt vondt i ryggen og knærne i lang tid, spesielt smerter fra knærne. Jeg er veldig lettet over å være fri for smerte etter bare noen få behandlinger med kopping.